ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГГБЕТ»

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГГБЕТ» цінує вашу довіру та прагне забезпечувати законність обробки та безпеку персональних даних Користувачів веб-сайту ggbet.ua («Веб-сайт») та/або мобільного додатку для IOS та Android  («Мобільний додаток)

Дотримуючись принципів відкритості та прозорості, цим Повідомленням про обробку персональних даних ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГГБЕТ» («Повідомлення») ми інформуємо вас як суб’єкта персональних даних про основні аспекти обробки і захисту ваших даних.

Ми заохочуємо вам уважно ознайомитися з Повідомленням, аби бути обізнаними з таких питань:

  • хто відповідальний за обробку і захист ваших персональних даних;

  • які персональні дані ми збираємо та обробляємо;

  • які цілі та правові підстави для обробки персональних даних;

  • кому та за яких обставин ми можемо поширювати ваші персональні дані;

  • як ми забезпечуємо захист ваших персональних даних;

  • як ми зберігаємо ваші персональні дані;

  • права суб’єкта персональних даних та як ви можете їх реалізувати;

  • порядок використання файлів cookie.

Для зручності загальний термін «Веб-сайт» використовується у цьому Повідомленні на позначення Веб-сайту та Застосунку разом, крім положень, які стосуються виключно Застосунку та персональних даних, які обробляються під час використання Застосунку.

У цьому Повідомленні термін «Користувач» застосовується до будь-яких осіб, які отримують доступ та використовують Веб-сайт, незалежно від факту реєстрації та користування Послугами. Для позначення зареєстрованих Користувачів застосовується термін «Гравець».

Усі терміни, що використовуються у цьому Повідомленні повинні тлумачитися відповідно до Правил організатора азартних ігорПравила») та Договору публічної оферти Оферта») ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГГБЕТ», окрім випадків, коли у цьому Повідомлення їм надано інше значення.

Будь-який переклад з української версії Повідомлення надається лише для вашої зручності. У разі будь-яких розбіжностей у значенні або тлумаченні між українською версією і будь-яким перекладом, українська версія Повідомлення матиме переважну силу. Оригінальний текст українською мовою є єдиною юридично обов’язковою версією.

Володілець персональних даних та його контактна інформація

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГГБЕТ», ідентифікаційний код юридичної особи: 44912194, місцезнаходження: 02002, м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, буд. 17, офіс 601 («Компанія», «ми», «Організатор») оперує Веб-сайтом та використовує його для надання Послуг відповідно до законодавства України та Правил. У розумінні Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року № 2297-VI («Закон») Компанія виступає володільцем персональних даних, оскільки визначає мету обробки, склад персональних даних та процедури обробки у контексті використання вами Веб-сайту та Послуг.

Будь-які питання, що стосується обробки і захисту ваших персональних даних у процесі використання Веб-сайту та Послуг, ви можете направити на нашу адресу електронної пошти privacy@ggbet.ua або звернутися з листом на адресу місцезнаходження.

Персональні дані, які ми обробляємо

Коли ви використовуєте наш Веб-сайт та/або Послуги, ми збираємо різні категорії та види персональних даних. Нижче наведена детальна інформація щодо персональних даних, які ми збираємо та іншим чином обробляємо, з розподілом за джерелом їх отримання.


Дані, які ми отримуємо напряму від вас

Реєстраційні дані

Для створення Клієнтського рахунку на Веб-сайті ви надаєте нам такі дані:

  • ваше прізвище, ім’я та по батькові (за наявності);
  • ваш вік (дату народження);
  • адресу електронної пошти;
  • номер мобільного телефону;
  • пароль для доступу до вашого Клієнтського рахунку.

Після створення Клієнтського рахунку ми присвоюємо вам унікальний номер Гравця у нашій системі.

Ідентифікаційні дані

Для проведення ідентифікації ми можемо запитувати у вас додаткові дані:

  • відомості про паспорт або інший документ, що посвідчує особу та відповідно до законодавства може бути використаний на території України для укладення правочинів: номер, серія (за наявності), дата видачі та орган, який видав документ та фотографії цього документу;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП);
  • ваш номер телефону та адресу електронної пошти;
  • для осіб, які є резидентами інших держав, аніж Україна (нерезидентів) – відомості про ваше громадянство;
  • відомості про ваше місце проживання або місця перебування (для резидентів), місце проживання або місце тимчасового перебування в Україні (для нерезидентів);
  • дані вашого електронного підпису, BankID, MobileID у разі, якщо Ви використовуєте ці методи для вашої ідентифікації на Веб-сайті;
  • унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі (за наявності) для нерезидентів.

Дані верифікації

Компанія може проводити процедуру верифікації з метою підтвердження приналежності вам Ідентифікаційних даних. Також Компанія може ініціювати інші перевірки для дотримання вимог законодавства України та захисту бізнесу. Для цього ми можемо запитувати у вас дані, що включають, але не обмежуються наступним:

  • фотографію паспорта або іншого документа, що посвідчує особу та відповідно до законодавства може бути використаний на території України для укладення правочинів;
  • ваше власне зображення (фотографію) з паспортом або іншим документом, що посвідчує особу та відповідно до законодавства може бути використаний на території України для укладення правочинів, зокрема, шляхом здійснення Вашої фотофіксації з таким документом;
  • фотографію вашого платіжного засобу (платіжної карти) та ваше власне зображення (фотографію) з платіжним засобом (платіжної карти);
  • документи, що підтверджують ваше місце проживання, а для нерезидентів також відомості про місце тимчасового перебування в Україні;
  • Компанія може проводити верифікацію за допомогою засобів відеозв’язку, що означає використання та зберігання аудіовізуальної інформації та даних фотофіксації;
  • якщо ви або член вашої родини є політично значущою особою, ми можемо запитувати у вас дані або документи, що підтверджують джерело ваших статків (багатства), джерело коштів, пов'язаних з фінансовими операціями, або інші відомості про Ваші доходи, статки тощо;
  • інші документи, що можуть бути необхідними для виконання вимог законодавства України.

Дані комунікації

У процесі користування Веб-сайтом та Послугами ми можемо спілкуватися з вами за допомогою електронної адреси, інтерфейсу Веб-сайту, паперового листування, листування SMS, у соціальних мережах, а також за допомогою аудіо- та відеодзвінків. Ми збираємо та зберігаємо дату і час комунікації, засіб комунікації, зміст усіх повідомлень, записи дзвінків (як аудіо, так і відео), статус вирішення питання, з яким ви звернулися тощо.

Дані про самообмеження

Якщо ви звернетеся до Компанії із заявою про самообмеження та внесення відомостей про вас до Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх за встановленою формою, ми можемо обробляти наступні дані:

  • ваше прізвище, ім’я та по батькові (за наявності);
  • вашу дату народження;
  • ваше місце проживання;
  • ваше громадянство/підданство;
  • дані документа, що посвідчує особу (найменування документа, серія (за наявності), номер, дата видачі, найменування органу, що видав документ, офіційна назва органу іноземної держави, в якому видано документ;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) (за наявності);
  • засоби зв’язку з вами (ваш номер телефону та адресу електронної пошти);
  • унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі (за наявності);
  • строк самообмеження;
  • причини та підстави самообмеження, а також відомості з будь-яких документів, доданих вами до заяви (за наявності);
  • зображення вашого особистого підпису.


Дані, що виникають у процесі використання Веб-сайту та Послуг

Дані користування

Ми збираємо інформацію про те, як ви використовуєте наш Веб-сайт: інформацію про джерело, з якого ви потрапили на Веб-сайт (реферера); дата, час та тривалість сесії використання Веб-сайту; сторінки, які ви відвідали; час, проведений на кожній сторінці; контент, який ви переглядали; посилання, які натискали тощо.

Дані гральної активності

Коли ви робити ставки та здійснюєте іншу гральну активність на Веб-сайті, ми можемо обробляти наступні дані:

  • інформацію про ваші ставки на спорт: дату та час, тип ставки, найменування ставки, подію, суму ставки, коефіцієнт, очікуваний виграш, специфічні умови ставки (за наявності), результат події, результат ставки, сума виграшу/програшу;
  • інформація про ваші ставки в іграх казино: дату та час, найменування гри, тривалість участі у грі, суму ставки, специфічні умови ставки (за наявності), результат гри, результат ставки, сума виграшу/програшу;
  • інформація про використання вами бонусів: найменування бонусу, дата та час активації, та усю історію використання вами бонусів тощо.

Компанія формує та зберігає всю історію ваших ставок та іншої гральної активності на Веб-сайті з моменту створення Клієнтського рахунку для досягнення цілей, визначених у цьому Повідомленні.

Дані пристрою

Коли ви користуєтеся Веб-сайтом, ми збираємо дані про ваш пристрій: вашу IP адресу, тип вашого пристрою, тип та версію операційної системи, тип браузера та його налаштування, ідентифікатори пристрою, дані про місцезнаходження тощо.

Дані профілю

На основі вашої активності на Веб-сайті та комунікації з вами ми можемо збирати дані про ваші вподобання (типів ставок, подій, ігор, бонусів, каналів зв’язку, мови комунікації), хобі, інтереси, відгуки, скарги, задоволеність Послугами, результати ваших верифікацій чи інших перевірок, інформація про застосування самообмеження, коментарі до вашого профілю тощо.

Дані транзакцій

Ми також збираємо дані про ваші депозити і виграші, дату і час транзакцій, суму і валюту транзакцій, баланс на вашому Клієнтському рахунку, платіжні методи, які ви використовуєте.

Маркетингові дані

Ми збираємо дані щодо вашої взаємодії з нашими маркетинговими кампаніями (рекламними повідомленнями, акціями, бонусами, спеціальними пропозиціями тощо). Ці дані включають: інформацію про ваш вибір щодо отримання наших маркетингових комунікацій; засіб зв’язку, якому ви надаєте перевагу; тип маркетингових комунікацій, який цікавить вас найбільше; інформацію про те, чи відкрили ви наші повідомлення з маркетинговою комунікацією, переходили за посиланням чи іншим чином взаємодіяли з нею.


Дані, які ми можемо отримувати від третіх осіб

Провайдери платіжних послуг

Усі платіжні операції, що здійснюються у зв’язку з користуванням Послугами, обробляються провайдерами платіжних послуг (банками, платіжними установами тощо), а не безпосередньо Компанією. Для підтвердження успішності платіжних операцій, ми можемо отримувати від надавачів платіжних послуг наступні дані (“Дані платежів”): дату і час платіжної операції; статус платежу; платіжний метод; використаний для платежу; суму транзакцій та валюту; код транзакції та іншу інформацію стосовно платіжних операцій. Компанія формує та зберігає всю історію ваших платежів з моменту створення Клієнтського рахунку для досягнення цілей, визначених у цьому Повідомленні.

Соціальні мережі

Якщо ви авторизуєтеся на Веб-сайті за допомогою вашого облікового запису у соціальній мережі, ми з вашого дозволу отримуємо дані вашого профілю, необхідні для реєстрації Клієнтського рахунку на Веб-сайті, зокрема: ваше ім’я, контактну інформацію та інші дані, до яких ви дозволили отримати доступ (“Дані соціальної мережі”).

Провайдери аналітики

Для дослідження використання вами Веб-сайту та оцінки ефективності його роботи ми використовуємо послуги провайдерів аналітики. Тому деякі дані можемо отримувати від них.

Провайдери маркетингових послуг

Провайдери маркетингових послуг можуть передавати нам інформацію про наших потенційних клієнтів.


Дані, які ми можемо отримувати з інших джерел

Офіційні реєстри органів державної влади України та/або інші надійні джерела

Деякі Дані верифікації ми можемо отримувати з офіційних реєстрів органів державної влади України та/або надійних джерел. Такі дані можуть включати:

  • відомості про наявність або відсутність вас у Реєстрі осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх;
  • відомості про наявність або відсутність вас у переліку терористів, санкційному переліку Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) щодо фізичних осіб;
  • відомості про вашу належність до політично значущих осіб (politically exposed persons або PEP);
  • відомості про те, чи ви маєте тісний зв'язок з Російською Федерацією, зокрема, маєте місце проживання або займаєтеся основною діяльністю у Російській Федерації незалежно від вашого громадянства;
  • будь-які інші дані, необхідні Компанії для дотримання вимог законодавства України або захисту інтересів бізнесу.

Інші загальнодоступні джерела

Для виконання наших зобов’язань за законодавством України у сфері регулювання азартних ігор і фінансового моніторингу, а також захисту нашого бізнесу від шахрайства та іншої незаконної діяльності ми можемо отримувати інформацію про вас із загальнодоступних джерел (соціальні мережі, пошукові системи тощо).


Дані, що збираються та обробляються у нашому Застосунку


Наш Застосунок використовує сервіси третіх осіб, зокрема, провайдерів аналітики, які можуть збирати дані про вас через встановлені Software Development Kit (SDK).

Дані Застосунку

Коли ви використовуєте наш Застосунок, можуть збиратися та використовуватися наступні дані:

  • IP-адреса;
  • унікальний ідентифікатор пристрою для рекламодавців (за наявності вашого дозволу чи відсутності заперечень відповідно до правил магазину застосунків);
  • інформація про встановлення та перше відкриття Застосунку на вашому мобільному пристрої;
  • інформація про вашу взаємодію із Застосунком (відвідані сторінки, час проведений на кожній сторінці тощо);
  • інформація про те, які рекламні оголошення ви бачили і на які натискали;
  • інформація про технічні характеристики пристрою, тип та версію операційної системи.


Цілі та правові підстави обробки персональних даних


Перед здійсненням будь-якої обробки персональних даних ми зобов’язані заздалегідь визначити мету цієї обробки та правову підставу для неї.

Мета обробки

Склад персональних даних

Правова підстава для обробки

Надання доступу до функціоналу Веб-сайту, гарантування його коректної роботи та безпеки

Дані пристрою
В окремих ситуаціях, у разі потреби, можуть використовуватися інші категорії персональних даних

Законний інтерес Компанії (зокрема, у зручному та безпечному використанні Веб-сайту Користувачами)

Реєстрація вас як Гравця на Веб-сайті, створення та підтримка

Дані пристрою
Реєстраційні дані
Ідентифікаційні дані
Дані соціальної мережі

Укладення та виконання правочину з вами

Здійснення верифікації та інших перевірок відповідно до законодавства України у сфері азартних ігор та фінансового моніторингу та/або перевірок, які Компанія вважає за потрібне провести для захисту своїх інтересів

Реєстраційні дані
Ідентифікаційні дані
Дані верифікації
Дані комунікації

Виконання вимог законодавства Законний інтерес Компанії
(зокрема, у недопущенні до Послуг осіб, визнаних Компанією небажаними)

Надання вам Послуг на Веб-сайті, зокрема, прийом та обробка ваших ставок, нарахування та виплата виграшів

Дані пристрою
Дані користування
Реєстраційні дані
Дані гральної активності
Дані транзакцій
Дані платежів
Дані комунікацій
Дані профілю

Виконання правочину з вами Законний інтерес Компанії (зокрема, у коректній обробці та обліку ставок)

Залучення вас до програм лояльності

Дані користування
Дані пристрою
Реєстраційні дані
Дані гральної активності
Дані транзакцій
Дані платежів

Дані комунікацій
Дані профілю

Законний інтерес Компанії (зокрема, у покращенні відносин з вами як з гравцем)

Попередження, виявлення та припинення будь-якої підозрілої поведінки на Веб-сайті, яка може завдати шкоди інтересам Компанії та/або Користувачів, порушувати законодавство України

Дані користування
Дані пристрою
Реєстраційні дані
Ідентифікаційні дані
Дані верифікації
Дані гральної активності
Дані транзакцій
Дані платежів Дані комунікацій
Дані профілю

Виконання вимог законодавства Законний інтерес Компанії (зокрема, у недопущенні використання Веб-сайту та Послуг у шахрайських цілях)

Забезпечення дотримання Правил усіма Гравцями, попередження, виявлення та припинення Порушень

Дані користування
Дані пристрою
Реєстраційні дані
Ідентифікаційні дані
Дані верифікації
Дані гральної активності
Дані транзакцій
Дані платежів
Дані комунікацій
Дані профілю

Законний інтерес Компанії
(зокрема, у недопущенні зловживань та порушень Правил)

Контроль за дотриманням принципів відповідальної гри шляхом моніторингу активності на Веб-сайті

Дані користування
Дані пристрою
Реєстраційні дані
Ідентифікаційні дані
Дані верифікації
Дані гральної активності
Дані транзакцій
Дані платежів
Дані комунікацій
Дані профілю

Виконання вимог законодавства Законний інтерес Компанії (зокрема, у своєчасному виявленні ознак гральної залежності у Користувачів)

Внесення Гравців до Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх за їхньою письмовою заявою про самообмеження

Дані самообмеження
Дані комунікації

Виконання вимог законодавства Законний інтерес Компанії (зокрема, у недопущенні негативного впливу Послуг на Гравців)

Недопущення Гравців, що були внесені до Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх, до Послуг

Дані користування
Дані пристрою
Реєстраційні дані
Ідентифікаційні дані
Дані верифікації
Дані комунікацій
Дані профілю
Дані самообмеження

Виконання вимог законодавства Законний інтерес Компанії (зокрема, у дотриманні принципів відповідальної гри Компанією та Гравцями)

Виконання вимог податкового законодавства щодо нарахування, утримання та сплата податку на доходи фізичних осіб та військового збору, ведення податкового обліку та звітності

Реєстраційні дані
Ідентифікаційні дані
Дані верифікації
Дані платежів

Виконання вимог законодавства Законний інтерес Компанії
(зокрема, у правильному веденні податкової звітності та обліку)

Забезпечення підтримки та комунікації з вами у контексті використання Веб-сайту та Послуг

Реєстраційні дані
Дані комунікацій
Дані профілю
Будь-які інші дані, обробка яких потрібна для вирішення вашого питання

Законний інтерес Компанії (зокрема, в ефективному вирішенні будь-яких питань за вашим зверненням)

Аналітика вашої взаємодії з Веб-сайтом та Послугами та надання вам персоналізованого досвіду на Веб-сайті

Дані користування
Дані пристрою
Реєстраційні дані
Дані гральної активності
Дані профілю

Законний інтерес Компанії (зокрема, у вдосконаленні нашого Веб-сайту та якості Послуг)

Надсилання вам маркетингових матеріалів з нашими пропозиціями та бонусами

Реєстраційні дані
Дані гральної активності
Дані профілю
Маркетингові дані

Ваша згода

Аналіз ефективності маркетингових кампанія, персоналізація реклами

Дані користування
Реєстраційні дані
Дані гральної активності
Дані транзакцій
Дані профілю
Маркетингові дані

Законний інтерес Компанії (зокрема, у покращенні нашої маркетингової стратегії)


Поширення ваших персональних даних


У більшості випадків обробка ваших персональних даних у зв’язку з користуванням Веб-сайтом та Послугами здійснюється у межах Компанії її співробітниками. Компанія встановлює для своїх співробітників різні режими доступу до даних, що необхідні для виконання покладених на них обов’язків.

Для адміністрування Веб-сайту та якісного надання Послуг Компанія може залучати до обробки персональних даних інших осіб у якості розпорядників, покладаючи на них договірні зобов’язання щодо безпеки та конфіденційності ваших персональних даних. Окрім цього, Компанія може передавати ваші дані третім особам, зокрема, за наявності вашої згоди або у випадках, визначених законодавством України.

Передача ваших персональних даних іншим особам можлива у наступних ситуаціях:

Використання послуг інших осіб

Для підтримки роботи Веб-сайту та якісного надання Послуг Компанія може користуватися сторонніми послугами, наприклад, послугами хостингу, хмарних сховищ, аналітики, безпеки і захисту інформаційних систем, маркетинговими послугами, послугами поштових відправлень, комунікаційними послугами, послугами технічної підтримки тощо.

Виконання офіційних запитів органів державної влади та місцевого самоврядування

У випадках, визначених законодавством України, Компанія може надавати ваші персональні дані на офіційні запити органів державної влади і місцевого самоврядування, за умови, що вони подані у межах їхніх повноважень, містять конкретну мету запиту та правову підставу для обробки запитуваних даних.

На запит уповноваженої вами особи чи вашого законного представника

Ми можемо передавати ваші персональні дані на запит осіб, яких ви у встановленому законом порядку уповноважили подавати запит на доступ до даних від вашого імені, або вашим законним представникам.

Для сприяння розслідуванню незаконної діяльності

У разі виявлення нами фактів шахрайства чи іншої незаконної діяльності ми можемо передавати ваші дані уповноваженим органам для проведення розслідування.

Захист інтересів Компанії у правових спорах

У разі виникнення правових спорів, пов’язаних з вашим використанням Веб-сайту, зокрема, щодо порушень вами Правил, Компанія може розкривати деякі дані про вас органу вирішення спору, зокрема, суду.

Зміна володільця персональних даних

У разі продажу всього чи будь-якої частини бізнесу чи активів Компанії та зміни оператора Веб-сайту, Компанія може передати ваші дані новому власнику. Новий власник стане володільцем персональних даних і нестиме основну відповідальність за їхню обробку. Про передачу персональних даних новому власнику ви будете проінформовані заздалегідь.

В інших випадках за вашою згодою

За вашої згоди ми можемо передати ваші дані третім особам для інших цілей, аніж визначено у цьому Повідомленні.


Захист персональних даних


Для гарантування безпеки ваших персональних даних ми запровадили належні технічні та організаційні заходи відповідно до найкращих практик індустрії.

Організаційні заходи

  • затверджені внутрішні політики та процедури з обробки і захисту персональних даних для співробітників Компанії;
  • надання доступу до персональних даних Користувачів лише тим співробітникам чи підрядникам Компанії, яким ці дані необхідні для виконання покладених на них обов’язків та які мають договірні зобов’язання щодо конфіденційності і безпеки даних.

Технічні заходи

  • зберігання персональних даних у захищених сховищах;
  • використання псевдонімізовації (наприклад, коли це доцільно, замість вашого імені використовується набір чисел – унікальний номер Гравця у нашій системі);
  • шифрування даних.


Зберігання персональних даних

Місцезнаходження даних.

Компанія зберігає персональні дані переважно на території України, проте також може користуватися послугами хмарних сховищ за її межами.

Строк зберігання персональних даних.

Ми зберігаємо ваші персональні дані не довше, аніж це необхідно для досягнення цілей обробки, визначених у цьому Повідомленні.

Проте звертаємо увагу, що в окремих випадках законодавство України вимагає від Компанії зберігати певні дані про вас навіть після досягнення мети обробки, визначеної у Повідомленні.

Зокрема, Компанія як суб’єкт первинного фінансового моніторингу зобов’язана зберігати інформацію про фінансові операції з Гравцями не менше п’яти років після припинення ділових відносин з ними (п. 18 ч. 2 ст. 8 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» від 6 грудня 2019 року № 361-IX).

Це означає, що протягом 5 років після припинення відносин з вами (наприклад, блокування Клієнтського рахунку за вашою ініціативою) ми не зможемо задовольнити ваш запит на знищення (видалення) ваших персональних даних, які нам необхідні для виконання вимог законодавства.

Після закінчення строку зберігання Компанія має право знеособити (анонімізувати) дані таким чином, що вони більше не будуть стосуватися вас, для статистичних цілей.

Права суб’єктів даних

Відповідно до ст. 8 Закону ви як суб’єкт даних маєте наступні права:

знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим вами особам, крім випадків, встановлених законом;

отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані;

на доступ до своїх персональних даних;

отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів із дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

відкликати згоду на обробку персональних даних;

знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.


Якщо Ви хочете реалізувати будь-яке з цих прав, будь ласка, зверніться до нас з відповідним запитом на адресу електронної пошти privacy@ggbet.ua або нашу адресу місцезнаходження.

Внесення змін до Повідомлення

У разі необхідності і для дотримання вимог законодавства Компанія може змінювати та доповнювати це Повідомлення у будь-який час. Актуальна версія Повідомлення завжди розміщена на Веб-сайті.

Порядок використання файлів cookie

Веб-сайт використовує файли cookie – невеликі фрагменти тексту, які відвіданий веб-сайт надсилає вашому браузеру (веб-переглядачу) (Google Chrome, Opera, Safari тощо) і розпізнає їх під час кожного наступного відвідування. Вони допомагають підвищувати ефективність роботи Веб-сайту, захищати його від будь-якої шкідливої поведінки, роблять ваше користування Веб-сайту зручним і персоналізованим, допомагають нам рекламувати наші Послуги.

Ми можемо використовувати на Веб-сайті як свої власні файли cookie – файли cookie першої сторони  (first-party cookies), такі і файли cookie наших партнерів, чиї сервіси ми використуємо – файли cookie третьої сторони (third-party cookies).


Категорії файлів cookie

Суворо необхідні

Ці файли cookie є необхідними для перегляду нашого Веб-сайту та використання його функцій. Без них базові функції Веб-сайту працюватимуть некоректно, і ми не зможемо надавати вам Послуги.

Функціональні

Ці файли cookie дають змогу Веб-сайту запам'ятати ваш вибір під час перегляду та користування Веб-сайтом та ваші вподобання.

Аналітичні

Ці файли cookie допомагають нам досліджувати поведінку Користувачів на Веб-сайті для покращення користувацького досвіду та вдосконалення Веб-сайту та Послуг.

Рекламні

Ці файли cookie допомагають нам робити нашу рекламу більш релевантною та цікавою.


Типи файлів cookie, строк зберігання, призначення

Провайдер

Найменування

Тип

Категорія

Строк зберігання

Призначення




















Управління файлами cookie

Більшість браузерів дозволяють контролювати розміщення файлів cookie. Вкладка «Довідка» та «Налаштування» забезпечить вам належний функціонал. Нижче ви можете знайти інструкції щодо управління файлами cookie у вашому браузері:

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=uk&p=cpn_cookies
Opera: https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/
Firefox: https://support.mozilla.org/uk/kb/%D0%9A%D1%83%D0%BA%D0%B8
Internet Explorer: https://support.microsoft.com/uk-ua/help/278835/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer Microsoft Edge: https://support.microsoft.com/uk-ua/windows/microsoft-edge-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%96-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D1%8F%D0%B4%D1%83-%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D1%96%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D0%B9%D0%BD%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C-bb8174ba-9d73-dcf2-9b4a-c582b4e640dd
Safari for Mac:  https://support.apple.com/uk-ua/guide/safari/sfri11471/mac

Просимо вас зауважити, що у разі якщо ви відключите або заблокуєте файли cookie, ми не зможемо надати вам Веб-сайт з усім його функціоналом або Веб-сайт може працювати з помилками (наприклад, ми не будемо пам'ятати ваш вибір на Веб-сайті).

Завантажити додаток:

Заборонена участь у азартних іграх особам, що не досягли 21-го року, обмежено дієздатним та недієздатним особам, а також особам які внесені до Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх

Участь в азартних іграх може викликати залежність. Дотримуйтеся принципів відповідальної гри.